©  Foto:

Autocamperplads på Labøllegaard

Tag autocamperen med til de skønneste omgivelser på landet ved en biodynamisk gård med skotsk højlandskvæg! Her er ægte ro og fred og en smuk udsigt til søen og de flotte dyr.

Labøllegaard drives efter biodynamiske principper, og det skotske højlandskvæg græsser på markerne tæt på autocamperpladsen. Her er ren idyl og en fantastisk udsigt fra pladsen. Du har flere muligheder for at overnatte med autocamperen, lige fra en gratis overnatning til tilkøb af guidet tur, adgang til stierne og hygge i Kalveskjulet. Husk at booke inden ankomst - der er kun plads til en autocamper!

Gratis overnatning en nat

I kan holde gratis med autocamperen en nat. Der er plads til 1 autocamper, længde max 10 meter. Ankomst efter kl.15, afrejse før kl. 11.
Der stilles ingen faciliteter til rådighed.

Adgang til stier, Kalveskjulet, siddepladser ved søen og bålsted

Book adgang til stierne rundt om dyrene og søen, borde og bænke med udsigt over søen og gør brug af ”Kalveskjulet” med hyggemøbler og bålsted med brænde. I har området helt for jer selv, uden at der kommer andre end Bondekonen.

Prisen på 200 kr. gælder fra ankomst til afrejse og gælder en overnatning. Hvis det er ledigt, er det muligt at leje for flere overnatninger.

Rundvisning på Labøllegaard

Få meget mere at vide om biodynamisk landbrug og hvordan jorden og koen kan binde CO2'en, klap en ko eller en kalv og sig goddag til en høne - alt sammen på en spændende guidet rundvisning med bondekonen selv.  Varighed ca. 1 time. Pris:  75,00 kr pr. person, børn under 10 år halv pris.

Gårdbutikken

I kan også handle ind i den hyggelige gårdbutik med biodynamisk oksekød og andre gode sager, der alle er produceret med hjertet.