©  Foto:

103 heste og 1 sejltur - for hele familien!

Tag familien med på en afslappende hyggedag, hvor I både møder heste og æsler og tager på sejltur.

  • Ta’ med på guidet tur på Danmarks største hesteinternat Nyt Hesteliv
  • Rid på kæpheste ved Nyt Hesteliv
  • Nyd madpakken ved Langesø
  • Lej en båd og nyd en sejltur på Langesø
  • Nyd en is fra ishuset ved søen

Inden I tager hjemmefra, så smør en lækker madpakke med nogle af de ting, I allerbedst kan lide. I kan også tage lækre bær og frugter med fra en af de mange gårdbutikker

Start dagen med en guidet tur på Nyt Hesteliv. Nyt Hesteliv er Danmarks største hesteinternat, der hvert år redder massevis af heste og æsler og giver dem et bedre liv. Du kan møde mange af dyrene på den guidede tur, hvor du også hører om nogle af dyrenes historier og om det daglige arbejde med dyrene og redningerne. Bagefter kan I tage på en rask ridetur på kæphest på terrænspringbanen eller ridebanen. Nyt Hesteliv har kæpheste, I kan leje.

I robåd på Langesø

Efter et par timers hestehygge sætter I kursen mod Langesø Skov, der ligger 5 minutters kørsel fra Nyt Hesteliv. Men på vejen kan I lige svinge ind forbi Shell, hvor I kan booke leje af en robåd på Langesø.

Når I ankommer til Langesø, så find en hyggelig plet, hvor I kan nyde madpakken inden I starter sejlturen.

Derefter kan I hoppe i båden og nyde Langesø og skoven fra søsiden, og efter en god sejltur kan I afslutte jeres hyggedag med en lækker is fra ishuset ved søen. Så bliver det altså ikke meget bedre!

Ha’ en rigtig hyggelig dag!

Praktisk:

Parkering

Der kan parkeres ved Nyt Hesteliv, der ligger på Søndersøvej 144, 5462 Morud. Ved Langesø er der en stor parkeringsplads ved adressen Langesøvej 146, 5462 Morud.

Booking

For at komme på guidet tur på Nyt Hesteliv, skal du tilmelde dig på info@nyt-hesteliv.dk eller 2635 5865 mellem kl. 10-16. Ved Langesø skal båden bookes hos Shell, Rugårdsvej 765, 5462 Morud 65964299.

Toiletter

Man kan låne toilettet på Nyt Hesteliv, ligesom der er toiletter ved Langesø, der er åbent, når iskiosken har åbent.