Bustur til Kunstgården

Foto: Ole Thrane

Besøg Danmarks største landgalleri Kunstgården, der ligger i smukke omgivelser og byder på forskellige udstillinger og salg af både kunstnernes værker samt et stort udvalg af brugskunst.

I den smukke gård i Skovby er rammerne sat for en dejlig kunstoplevelse, der er noget for enhver smag i den store udstilling. Kunstgården ligger kun fire km fra Danmarks hyggeligste købstad Bogense.

Siden 1968 har Kunstgården dannet rammen om kunst af alle genrer med udstillinger med dansk og international kunst og kunsthåndværk. Mere end 50 forskellige kunstnere udstiller billedkunst, malerier, skulptur, keramik, glaskunst, smykker m.m. Kunstgården har altid et stort udvalg indenfor unikke gaveidéer og brugskunst.

Orangeriet

I orangeriet byder den hyggelige café bydes der på kaffe med hjemmebag. Ejeren Tina Larsen bager selv hvad der serveres i cafeen, og det smager pragtfuldt.  Som gruppe kan der også bestilles en let frokost efter aftale. Galleriets ejer fortæller gerne Kunstgårdens historie til grupper, mens de nyder kaffe og kage.

Hvert år fra slutningen af oktober frem til jul er der julestue i Kunstgården. Her er hele galleriet juleudsmykket, og fløjgalleriet er et eldorado for nisser og andet godtfolk.

Fakta om besøget:

Tid: 1 - 1,5 time
Entré: Kr. 20,-
Ved grupper på min. 20 er der gratis entré ved køb af kaffe og kage
Stedet er handicapvenligt
Der er plads til busparkering

Foto:Ole Thrane

Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Jeg hjælper gerne med at arrangere turen!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte:+45 40434885

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Ømosevej

5400

Koordinater

Længdegrad : 10.073111

Breddegrad : 55.527561