Bustur i Morten Korchs Fodspor

Foto: Ole Thrane

Ta' med på en fantastisk bustur på det skønne Nordfyn i fodsporene på den folkekære forfatter Morten Korch, der elskede de idylliske landskaber!

Båring Handelshus

Besøg Båring Handelshus – en anderledes butik på landet. Her er der mulighed for at købe mange spændende ting - alt lige fra gipsfigurer, keramik, lertøj, trævarer, kurve og flet til hornvarer, uld og havedekorationer. Guiden møder jer ved Båring Handelshus, og vi kører forbi Museum Morten Korch og Kærsgaard Transportmuseum, mens guiden fortæller om den kendte forfatter.

Tværskov

Nordfyn byder på masser af slotte og herregårde og ægte Morten Korch idyl. Vi kører ad de snoede fynske veje gennem den hyggelige landsby Tværskov med flotte huse i Morten Korch- stil. På vejen passerer vi Ditlevsdal Bison Farm, Europas største bisonfarm, hvor de prægtige dyr græsser på den nordfynske prærie.

Gyldensteen

Historien om Gyldensteen Gods får I på vej gennem Gyldensteenskoven til Fyns største naturgenopretning - Gyldensteen Strand. Guiden fortæller om området før, under og efter den store omlægning. Det er en fantastisk naturoplevelse med mange forskellige fuglearter og dyr i den kystnære natur. Udsigten til Æbelø gør absolut ikke oplevelsen mindre.

Bogense

Herfra kører vi langs havet til Danmarks hyggeligste købstad Bogense. Her tager vi en rundtur på havnen og i byen, inden der kan afsluttes med middag eller frokost på en af byens restauranter eller cafeer.

Fakta om besøget:

Tid: 2 timer
Turen er handicapvenlig
Det er muligt at få en lokal guide med på turen, der kender alt til området. Pris Kr. 1600,-
Der er mulighed for busparkering
Der er adgang til toiletter

Foto:Børge Pedersen

Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Vi hjælper gerne med at arrangere turen!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte:

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Bogense Havn

5400 Bogense

Koordinater

Længdegrad : 10.084057

Breddegrad : 55.566213