Bustur til Kærsgaard Transportmuseum og Museum Morten Korch

Foto: Kærsgaard

Oplev den imponerende samling af gamle kareter og andre hestekøretøjer på det smukke Kærsgaard Gods og få meget mere at vide om Morten Korch i hans museum i den gamle vandmølle tæt på.

Museum Morten Korch

Besøg Museum Morten Korch i Fyllested Mølle. Museum Morten Korch formidler den folkekære forfatters liv og arbejde. Morten Korch er en af de mest omdiskuterede danske forfattere gennem tiden.
Han var - og er stadig i dag - folkeeje og en vigtig brik for mange danskeres selvforståelse og opfattelse af ”Danmark i gamle dage”.
På museet hører I lokalhistorie om området og historien om Morten Korch og får et indblik i forfatterens liv og de mange kendte titler.

Kærsgaard Gods

Derefter går turen til Kærsgaard Gods lige i nærheden. Når man passerer gennem porten til gårdspladsen, er det som at køre ind i en svunden tid. I de smukke omgivelser ser vi den store samling af gamle hestekøretøjer, kareter og landbrugsmaskiner. Vi ser det imponerende sadelkammer og de flotte heste, der stadig bliver spændt for de smukke vogne. Turen slutter med en tur forbi den smukke hovedbygning, der ligger i smuk harmoni med den omgivende natur, med udsigt over marker og skov.

Museerne er åbne for grupper eller efter aftale.

Turen kan for eksempel kombineres med et besøg i Kongsdal Åben Have eller et besøg i Danmarks hyggeligste købstad Bogense. Der kan arrangeres guide til hele turen.

Fakta om besøget:

Tid: 2 timer
Der er begrænset handicapvenlighed
Pris: Entré til Kærsgård Gods er kr. 70,- per person
Entré til Museum Morten Korch er kr. 70,- per person
Der er god plads til busparkering

Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Vi hjælper gerne med at arrangere turen!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte:

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Bubbelvej

5464

Koordinater

Længdegrad : 9.9777243

Breddegrad : 55.478382