Havedesigner Jette Simonsen

Besøg havedesignerens skønne byhave

Foto: Jette Simonsen

Havedesigner Jette Simonsen inviterer indenfor i den private have. Havedesignerens skønne byhave er absolut en oplevelse i særklasse. Få en rundvisning i den unikke parklignende have, der ellers ikke er åben for offentligheden!

Havedesigner Jette Simonsens blomsterbed

Foto:Jette Simonsen

Haven strækker sig over 1000 m² villahave. Det er helt fantastisk at se, hvordan designet af haven giver mange muligheder og får haven til at ligne en park. Her er et parklignende anlæg, selvom haven ikke er på størrelse med parker. Skønne designs, pergola, hyggelige gange og et afslapningshjørne, der oser af hygge og stemning ved det skønne orangeri.

Havedesigner Jette Simonsens orangeri

Foto:Jette Simonsen

Havens mange linjer og stilrene design er en oplevelse i sig selv. Her er mange blomster, træer og buske anlagt i skøn harmoni med de omgivende planter. Diverse krukker er med til at understøtte design og linjer. Jette Simonsen fortæller gerne om haven, og om hvordan den hele tiden udvikles og fornys.
En tur i havedesigner Jette Simonsens have kan med fordel kombineres med en tur til Danmarks hyggeligste købstad Bogense, hvor frokosten kan nydes på et af de hyggelige spisesteder.

Havedesigner Jette Simonsens havedam

Foto:Jette Simonsen

Fakta om besøget:

Tid: 1,5 time
Handicapvenlig: Begrænset
Guide: Jette Simonsen viser rundt
Entré: Kr. 50,-

Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Jeg hjælper gerne med at arrangere turen!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte: