Gå til indhold
©  Foto:

SPROGENSE 17. og 18. september

 Sgu’, tegnsprog, foredrag og debat, dialekter, nye ord, konkurrencer, musik, rundvisninger, Hr. Skæg og sprogteknologi. Alt dette og meget mere kan du opleve på sprogfestivalen SPROGENSE den 17. og 18. september. Kom og leg med, bliv klogere, og få ny viden.

En sprogfestival for alle

Den 17. og 18 september 2021 omdannes Bogense til en folkelig sprogfestival. Og alle er velkomne!
Sproget tages med ud i de hyggelige gader, på cafeerne, på spillestederne og skaber miljøer hvor gæsterne involveres, og sproget levendegøres. Samtidig vil fagfolk og specialister mødes i dialog og debat om sprogets rigdom og muligheder og synliggørelse af tegnsprog.

Byen vil summe af store og små bogstaver, ord, leg, læring, samtaler, digte, taler, dialekter, udstillinger, sjov, musik og underholdning. På festivalen har alle mulighed for at komme til orde samt bruge og lege med sproget på mange forskellige måder.

Skæg med ord

Lørdag den 18. september kan du bl.a. opleve Hr. Skæg – Sang og skæg med bogstaver. Tusinder af børn og deres forældre har allerede leget sig dybt ind i bogstavernes fantastiske verden med Hr. Skægs ”Skæg med bogstaver”, og nu skal der også leges med ord til SPROGENSE festivalen.

Det bliver en rejse ind i bogstavernes finurlige, forunderlige og fortryllende verden, hvor Hr. Skæg har taget ALLE bogstaverne med. Det bliver en fest!

Læs mere om Hr. Skæg og programmet på www.sprogense.dk/program

Klik her og se program for fredag (PDF)

Klik her og se program for lørdag (PDF)

Læs mere og book billetter

Den allerførste sprogfestival skydes i gang med gratis aktiviteter for alle, og der vil være en række forskellige lege og læringsoplevelser, aktiviteter, foredrag og underholdning. Alle aktiviteterne kræver tilmelding.

Book billetter til de forskellige aktiviteter, foredrag og debatter og ikke mindst underholdning på www.sprogense.dk/billetter

Klik her og læs en hel avis om SPROGENSE! (PDF)