Rosenfestival

Roser, marked og masser af underholdning

Besøg Rosenfestivalen i Bogense den første weekend i august kl. 10-17 hver dag. Hele byen er pyntet op med roser, og der er mange smukke dekorationer. Der er liv og glade dage i gaderne, der bliver forvandlet til et stort marked med masser af boder og underholdning.

Jim Lyngvild og Ghita Nørby er æresgæster

I år er festivalens tema Nordisk Mytologi, og designer og vikingeentusiast Jim Lyngvild har derfor fået æren af at åbne Rosenfestivalens første dag, hvor han også døber en rose. På Rådhuset udstiller han kjoler og en flot blomsterudstilling både lørdag og søndag. Vores allesammens store skuespiller Ghita Nørby er også rosenentusiast og havemenneske, og derfor har hun æren af at åbne Rosenfestival søndag den 4. august. 

Marked, workshops, underholdning og udstillinger

På Torvet er der Fødevaremarked og lækkerier med kød fra Nordfyn, oste, slik, vin, og meget, meget mere med boder fra Nordfyn og hele Danmark.

I bymidten kan I også tage til workshop og lære mere om blomsterbinding og hvordan I kan dyrke roser med bedste resultat, og så er der forskellige smukke udstillinger med blomstertema.

Der kommer flere og flere rosendekorationer hvert år. Der er altid mange smukke roser at se på, og når festivalen er slut søndag eftermiddag, kan I købe de roser, der er brugt til at pynte op i gaderne.

Åbningstider / Tidspunkter

03/08/2019 - 04/08/2019 Lørdag, Søndag 10:00 - 17:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordfyn info@visitnordfyn.dk
 

Kontakt

Adresse

Bogense by
5400 Bogense

Telefon

+45 64812044

Fakta

  • Type

    • Marked
    • Mad-/fødevareevent
    • Festival

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.0861194
Latitude : 55.5649921