Ole Ahlberg på Otterup Geværfabrik - retrospektiv udstilling

UDSTILLINGEN ER DESVÆRRE AFSLUTTET.

Enestående kunstværker i Geværfabrikken i Otterup

Gå ikke glip af den unikke udstilling med mere end 100 af danske Ole Ahlbergs malerier i Geværfabrikken i Otterup. Ole Ahlberg er berømt i både Danmark og udlandet, hvor han nyder voksende international anerkendelse for sine oliemalerier og kunsttryk. 3. januar 2019 fyldte Ole Ahlberg 70 år. I den anledning kan I nyde den store udstilling med hans værker.

Ole Ahlberg anvender Tintin-figurerne i sine malerier, hvor tegneseriens dydsmønster Tintin tit er i selskab med delvist eller helt afklædte damer på en måde, der ofte er pikant, fræk og forførende, men aldrig over stregen. Ahlbergs værker udstilles mange steder rundt i Europa og udstilles også på de bedste gallerier i bl.a. Miami og New York og nu altså også i Otterup.

Otterup Geværfabrik - en imponerende industribygning

Udstillingen er arrangeret i samarbejde mellem Nordfyns Erhverv og Turisme og Galerie Wolfsen. Med kunstneren boende i København og Galerie Wolfsen placeret i Aalborg er Fyn og Otterup dejligt centralt placeret i landet, og med de spændende lokaliteter i Geværfabrikken venter der gæsterne en unik oplevelse. Geværfabrikken bærer, ligesom Ole Ahlberg, på en rigtig spændende historie. Tilbage i tiden efter 1. verdenskrig etableres geværfabrikken og gennem 1900-tallet blev Otterup-geværet kendt verden rundt for sin kvalitet og præcision. Geværet skød flere olympiske medaljer til Danmark og et gevær fra Otterup var kendt for sit helt unikke håndarbejde.

Ole Ahlberg er også kendt for sit enestående arbejde med malerierne, og hans kunstværker præsenterer sig godt i den fascinerende industribygning.

 

Åbningstider

Udstilling 17. maj-18. august 2019

Onsdag-søndag kl. 11-16

 

Køb billet

Køb dine billetter til Ole Ahlberg-udstillingen og undgå kø!

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordfyn info@visitnordfyn.dk
 

Kontakt

Adresse

Fabriksvej 5
5450 Otterup

Telefon

+45 63882030

Fakta

  • Kunstform

    • Maleri

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.39129686
Latitude : 55.51520341