Nyd Nordfyns enestående natur

Nordfyn har en fantastisk natur. Her er åbne vidder, Fyns længste kystlinje på 154 km og mange smukke og enestående naturområder. Gå gennem vandet til Æbelø og udforsk den øde ø! Tag på cykeltur langs Enebæroddes kyst og oplev den smukke halvø mellem Kattegat og Odense Fjord! Se med egne øjne, at Danmarkskortet har ændret sig ved Gyldensteen Strand, hvor digerne er fjernet fra kysten, og der er oprettet et helt nyt kystområde! Eller tag på skovtur i Langesøskovene, hvor du kan nyde udsigten til søen eller gå tur under de høje træer! Og så er der selvfølgelig også masser af gode strande, hvor I kan slappe af ved vandet. Her er masser at se og opleve - både for dig, der ikke kan få nok af natur og altid har kikkert med for at se fuglene, og dig, der bare gerne vil nyde en dejlig tur rundt i det smukke landskab. Kom til Nordfyn og oplev det selv.

Grågæs i vandet ved Gyldensteen Strand og Nordfyns kyst

Gyldensteen Strand

Besøg Fyns største naturgenopretning og en enestående smuk natur!

Mor og barn udforsker Æbelø

Æbelø

Ta' på opdagelsesrejse til den forladte ø Æbelø! Menneskene har for længst efterladt Æbelø og dens byninger til naturen, og det giver dig en chance for at følge i Robinson Crusoes fodspor...

Langesø Skoven ved Morud

Langesøskoven

Langesø er et af Fyns smukkeste områder

Oplev Enebærodde ved Odense Fjord

Enebærodde

Den lange odde mellem Kattegat og Odense Fjord er fantastisk både for dig på vandretur, cyklisten, løberen og dig, der gerne vil fiske.

Del denne side