Nyd Nordfyns enestående natur

Nordfyn har en fantastisk natur. Her er åbne vidder, Fyns længste kystlinje på 154 km og mange smukke og enestående naturområder. Gå gennem vandet til Æbelø og udforsk den øde ø! Nyd Nordfyns kystlinje langs Odense Fjord og de mange inddæmninger som Ølund. Tag på cykeltur langs Enebæroddes kyst og oplev den smukke halvø mellem Kattegat og Odense Fjord! Oplev Nærå Strand og opdag, hvor mange fugle du kan tælle. Se med egne øjne, at Danmarkskortet har ændret sig ved Gyldensteen Strand, hvor digerne er fjernet fra kysten, og der er oprettet et helt nyt kystområde! Gå tur i skoven Dalene ved Roerslev eller Hasmarkmoserne tæt ved Hasmark Strand. Eller tag på skovtur i Langesøskovene, hvor du kan nyde udsigten til søen eller gå tur under de høje træer! Og så er der selvfølgelig også masser af gode strande, hvor I kan slappe af ved vandet. Her er masser at se og opleve - både for dig, der ikke kan få nok af natur og altid har kikkert med for at se fuglene, og dig, der bare gerne vil nyde en dejlig tur rundt i det smukke landskab. Kom til Nordfyn og oplev det selv.

hund

Ferie med hund på Nordfyn

Her er hele familien velkommen!

Gyldensteen Strand Bogense Nordfyn kyst natur fugle

Gyldensteen Strand

Besøg Fyns største naturgenopretning og en enestående smuk natur!

Mor og barn udforsker Æbelø

Æbelø

Ta' på opdagelsesrejse til den forladte ø Æbelø! Menneskene har for længst efterladt Æbelø og dens byninger til naturen, og det giver dig en chance for at følge i Robinson Crusoes fodspor...

Langesø Skoven ved Morud

Langesøskoven

Langesø er et af Fyns smukkeste områder

Oplev Enebærodde ved Odense Fjord

Enebærodde

Den lange odde mellem Kattegat og Odense Fjord er fantastisk både for dig på vandretur, cyklisten, løberen og dig, der gerne vil fiske.

Odense Fjord ved Nordfyn

Odense Fjord

Se de gamle inddæmninger, de hyggelige havne og den unikke natur ved Odense Fjord!

shelter på Nordfyn

Shelterpladser på Nordfyn

Få den fedeste naturoplevelse!