Nordfynske Fødevarer - en smagsoplevelse i særklasse!

Kom til Nordfyn og få en smagsoplevelse i særklasse. På Nordfyn har vi mange forskellige producenter, der avler alt fra champignon og løg til kødkvæg og kyllinger. Nordfynske Fødevarer er et samarbejde mellem nordfynske fødevareproducenter. De er alle stolte over at producere fødevarer med en enestående smag og med størst muligt hensyn til vores natur.

Langs vejene, på markeder og i specialbutikker, vrimler det med lokalt producerede fødevarer. Foruden et stort udbud af lokale frugter, grøntsager og kød, kan du også finde mange lækre lokale specialiteter som øl, marmelade, most, chokolade, brændevin og honning.

De nordfynske fødevareproducenters budskab er tydeligt: Dyrkningen af råvarerne på en fremragende nordfynsk jord, sammen med et mildt klima, gør en verden til forskel i smagen og i kvaliteten.

Så tag ud og besøg en af vore mange fødevareproducenter, der sælger de lokalt producerede fødevarer.

Du finder kortet her.

Fødevareproducenterne har enten salgssteder med oplevelser (f.eks. Ditlevsdal Bison Farm, hvor du kan komme på en guidet tur ud til bisonerne), med betjening(gårdbutik) eller med selvbetjening (høflig selvbetjening).

                                                                                                          

Del denne side

Find salgsstederne på kortet

honning nordfyn

Læs mere om Nordfynske Fødevarer

ko på Nordfyn