Gå til indhold
©  Foto:

Tre dages cykelfest i Otterup til SuperBrugsen Cykling Days

SuperBrugsen Cycling Days danner rammen om tre dages BLÅ cykelfest i Otterup!

Vi starter torsdag d. 18. august med et brag, når ’Kongeetapen’ af Danmarks største etapeløb PostNord Danmark Rundt starter ud fra Otterup på løbets længste etape. Dagen efter står den også på cykelløb – denne dag for små mulige kommende cykelstjerner. Alle børn i alderen 2-16 år inviteres til stort gratis cykelløb med bl.a. gennemkørsel i SuperBrugsen Otterup. Lørdag slutter vi festen af med det hyggelige torvemarked, hvor Hr. Plys på væltepeter kigger forbi med gøgl, cykel og løjer.

Torsdag d. 18. august – 3. etape af PostNord Danmark Rundt starter i Otterup

Den BLÅ cykelfest starter med et brag om torsdagen, hvor 3. etape af PostNord Danmark rundt for 2. gang starter i Otterup. Sidste gang var i 2017.

Det endelige felt ligger først fast få dage før starten af løbet, men allerede nu har den danske stjerne Magnus Cort og nummer tre i dette års Tour de France, stjernerytteren Geraint Thomas, meddelt, at de deltager i PostNord Danmark Rundt.

Første del af den 239,3 km lange etape køres på Nordfyn, der efter starten i Otterup går gennem Lunde, Søndersø, Morud og videre ud ad Rugårdsvej mod Herning, der er endestation for årets Kongeetape.

Kl. 9.15 Nordfyns Musikskole optræder

Kl. 9.45 “Moving the world på hjul”

Kl. 10.00 Holdpræsentation

Kl. 11.45 START

⇒ Læs mere om 3. etapestart af PostNord Danmark Rundt her!

Fredag d. 19. august – Store børnecykeldag og fredagskoncert

Vi forsætter fredagen med endnu et cykelløb. Alle børn i alderen 2-16 år inviteres til stort gratis cykelløb med løbsnummer, goodiebag, diplom, og hvor den spektakulære rute, der bl.a. går gennem SuperBrugsen Otterup, skal forceres flere gange. 

⇒ Tilmeld dit barn til børnecykelløbet her!

Cykelklovnen Bjarne Bulgur kommer på besøg, underholder og gi’r den gas rundt om i byen. Og aftenen sluttes af på behørigvis med sæsonens sidste fredagskoncert i Otterup. Her spiller først DJ John og senere Viki and Friends op til hygge, dans og sang.

Kl. 15.00: Cykelaktivitetsbane på Torvet

Kl. 15.30: Bjarne Bulgur underholder på Torvet/ SuperBrugsen

Kl. 16-18: Børnecykelløb

Kl. 19-22: Fredagskoncert med Viki and Friends samt DJ John

Der er selvfølgelig åbent hos byens spisesteder, ligesom der, gerne mod forudbestilling, er mulighed for dejlig grillbuffet på Torvet.

Lørdag d. 20. august – Torvemarked og besøg af Hr. Plys på sin væltepeter

Vi slutter den BLÅ cykelfest af lørdag med vores traditionsrige torvemarked, her gæstes torvet af boder med lokale lækre fødevare, gode tilbud, antikviteter, hygge og god stemning. Hr. Plys på væltepeter, kendt fra Lalandia gæster denne lørdag byen og Torvemarkedet, hvor han vil underholde rundt om på sin væltepeter.

Kl. 9-14: Torvemarked

Kl. 10.30: Hr. Plys på væltepeter underholder rundt på Torvet, i byen og ved SuperBrugsen