Sensitivt Ler

Sensitivt Ler

Foto: Sensitivt Ler
Attraktioner
Gallerier
Sensitivt Ler er keramik skabt af kunstner Signe Andersen, der skaber kunst på tærsklen mellem fantasi og naturvidenskaben. Besøg hende ved kanten af Odense Fjord og se hendes fascinerende værker!
Adresse

Gersøvej 41

5450 Otterup

Kontakt

E-mail:sensitivtler@gmail.com

Telefon:2242 3769

Website

Se mere!

Der hvor verden ender, skaber kunstneren Signe R. Andersen keramiske skulpturer. Værkerne taler til følelserne og har en størrelse, så de passer ind i de fleste hjem.

Signe er uddannet gartner og siden eksperimentel biolog fra Syddansk Universitet. Hendes passion for mennesker, planter og dyr er tydelig i hendes kunst.

Hele livet har hun bevæget sig i spændingsfeltet mellem det eksakte naturvidenskabelige og den kreative tænkning. Fantasien er vild og uendelig og mærkes tydeligt i sammenspillet imellem indbyggerne i keramikkens univers, som også er kunstnerens eget.

I materialevalget er der fokus på anvendelsen af forskellige typer ler, hvor deres særlige farve og struktur, og i nogen tilfælde blandinger, udnyttes til at understrege værkernes budskab. Der er kun sparsomt anvendt glasur, og kun hvor det er et naturligt valg, som forstærker eller understreger et særligt udtryk. Efterbehandlingen af de uglaserede lerfigurer er ofte voks eller olie, som giver figurerne et blødt, drømmende og eventyrligt skær.

Åbningstider

Åbningstiderne er flydende. SMS eller ring for aftale.

Det er muligt at kombinere et besøg med en gåtur ved fjorden.

Adresse

Gersøvej 41

5450 Otterup

Facilities

Galleri

Keramik

Skulptur

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af