Gå til indhold
©  Foto:

Nordfyn sender PostNord Danmark Rundt-feltet på ”Strade Bianche Nordic” 18. august

Otterup og Nordfyn danner rammerne om etapestart på PostNord Danmark Rundt. Det er ikke hvilken som helst etapestart. Det er starten på løbets tredje etape, der samtidig er løbets længste med 239,3 km. Ikke nok med det, men etapen er også med 18,3 km på grus, deraf navnet ”Strade Bianche Nordic”.   

Kom til Otterup Torv torsdag, den 18. august, hvor starten går ca. kl. 11:45. Men kom i god tid, for du har mulighed for at komme helt tæt på nogle af verdens bedste cykelryttere, se deres opvarmning og deres imponerende holdvogne, ligesom der naturligvis er rytterpræsentation på scenen på Torvet.

Det er anden gang, at cykelløbet har nordfynsk jord under hjulene, og interessen for at følge løbet var stor i 2017. Interessen bliver ganske givet endnu større i år, idet du har muligheden for at få et glimt af nogle af de (danske) ryttere der deltog i Tour de France, der som bekendt starter i Danmark i starten af juli måned.

Etapen starter i Otterup, hvorefter feltet bevæger sig til Søndersø og videre til Morud, inden de af Rugårdsvej finder mod Middelfart og videre til Jylland, hvor målstregen krydses i Herning efter hele 239,3 km.