Hestevognsture på Enebærodde

Foto: VisitNordfyn
Aktiviteter
Sightseeing
Oplev den smukke halvø Enebærodde fra en hestevogn og ta' med på en guidet hestevognstur, hvor du ser odden mellem Kattegat og Odense Fjord på en helt ny måde! I 2020 er det kun muligt at booke turen sammen med egen gruppe pga. coronakrisen.
Adresse

Halshusene

5450 Otterup

Kontakt

E-mail:info@visitnordfyn.dk

Telefon:64812044

Aflyst på grund af Covid-19

Afslappet hestevognstur på Enebærodde!

Hvert år plejer man at kunne opleve Fyns største hedeområde Enebærodde på en dejlig hestevognstur.

I 2020 er turen desværre aflyst på grund af coronasmitte. På turen sidder 14 personer tæt på en hestevogn, og det kan desværre ikke forenes med at være sammen på afstand. Derfor må vi aflyse i år. Til gengæld udbyder vi i år guidede vandreture på Enebærodde, hvor du sammen med guiden Bjarne Kim får en dejlig tur med gode historier på Enebærodde: Book turen her!

Jeres egen hestevognstur på Enebærodde

I kan stadig tage venner og familie med på hestevognstur til Enebærodde i 2020! Det er ikke muligt at booke hestevognstur på normal vis pga. coronarestriktioner - men er I en gruppe, der kender hinanden i forvejen, og ikke har noget imod at sidde tæt på hinanden, kan vi arrangere en hestevognstur for netop jeres gruppe. Kontakt salgschef Jette Kærgaard fra VisitNordfyn på 4043 4885 eller jek@neet.dk

Adresse

Halshusene

5450 Otterup

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af