Enebærodde på Nordfyn

Guidet vandretur på Enebærodde

Foto: Nina Flintegaard
Aktiviteter
Sightseeing
Se Fyns største hedeområde på Enebærodde mellem Kattegat og Odense Fjord og få de gode historier om naturen og de mennesker, der har boet her! Kl. 10-15, tirsdag 7. juli, mandag 13. og 20. juli og tirsdag 28. juli.
Adresse

Tygesvej

5450 Otterup

Kontakt

E-mail:info@visitnordfyn.dk

Telefon:+45 6481 2044

Website

Book her!

Oplev Enebærodde mellem Kattegat og Odense Fjord og nyd den spændende natur og den skønne udsigt.

Guiden Bjarne Kim Pedersen kender alt til odden og dens historie og fortæller jer om naturen, oddens historie og om de mennesker, der har levet her. Odden har hørt under herregården Hofmansgave i mange hundrede år, og her blev bygget et fyrtårn for at gøre indsejlingen til Odense Fjord mere sikker. Men her har også været skanser brugt under Svenskekrigene, ligesom odden blev brugt til at kaste våben ned til modstandsbevægelsen i 2. verdenskrig. Få alle de gode historier og lad Bjarne Kim vise jer odden på en dejlig vandretur i det flotte område.

Hvornår

Guidet vandretur på Enebærodde finder sted kl. 10-15 på følgende datoer: Tirsdag den 7. juli, mandag den 13. og 20. juli samt tirsdag den 28. juli.

Pris: 75 kr.

Godt at vide

Mødested er parkeringspladsen ved Tygesvej på Enebærodde.

Husk madpakken og noget at drikke!

Læs mere om Enebærodde her!

Har I lyst til jeres egen hestevognstur på Enebærodde? Det er muligt at aftale et begrænset antal hestevognsture for grupper. Kontakt salgschef Jette Kærgaard fra VisitNordfyn på 4043 4885 eller jek@neet.dk

Adresse

Tygesvej

5450 Otterup

Facilities

Rundvisning

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af