skip_to_main_content

Guidet vandretur Bogense - Fogense - Hugget

Ta' med på guidet vandretur langs den skønne kyst ud til Kattegat mellem Bogense og Fogense! Undervejs får du frokost i det grønne. Vandreturen er 18 km lang og tager ca. 5 timer.

Bogense er Danmarks hyggeligste købstad, Fogense er en tidligere ø, der via inddæmninger er blevet til en smuk del af kysten ved Bogense, og Hugget er et idyllisk landbrugsområde tæt ved kysten.

Nu kan du opleve det smukke nordfynske kystlandskab på en dejlig guidet vandretur.

Turen går langs diget og kysten med udsigt over havet, der omgiver Bogense. Herfra kan I se til Jylland og på en dag med havblik også helt til Juelsminde. Fra kysten bevæger vi os lidt længere ind i landet og forbi Hugget, der udgør et idyllisk landskab. Her oplever I Nordfyn fra sin smukkeste side. Vi kommer også forbi Skovby Kirke og det smukke renæssanceslot Harridslevgaard, der ifølge sagnet var en røverborg og i dag ligger smukt og fredeligt i de nordfynske omgivelser.

Ved Kærby Gadekær holder vi pause, hvor der serveres en kyllingesandwich og en øl/vand i grønne omgivelser.
 
Undervejs fortæller guiden om landskabet og sørger for, at vi alle er på rette vej.

Ruten er på 18 km.

Hvornår

Onsdage den 7. juli til og med den 4. august kl. 10-15

Værd at vide

Pris: DKK 95,-

Mødested: Pladsen foran VisitNordfyn, Vestre Havnevej 9B, 5400 Bogense

I kan parkere ved Bogense Marina og gå derfra til VisitNordfyn, hvor I også kan få jeres eget kort over området, hvis I ønsker det.

Frokosten med sandwich og øl/vand serveres midtvejs på turen, når vi holder pause i det grønne.

Har I madallergier? Så skriv til os på info@visitnordfyn.dk eller ring til os på 64 81 20 44, så finder vi en god løsning for jer.