©  Foto:

Guidet tur i havkajak ved Bogense

Prøv en skøn havkajaktur i det rolige vand ud for Bogense med en erfaren instruktør - hver onsdag fra 12. juli til 9. august!

Det er en frisk morgentur, der går langs Bogenses kyst til Mågeøerne. I ser Bogense fra søsiden og Mågeøernes fugleliv på afstand, da øerne er beskyttet habitat. Vi bliver ledet af en erfaren havkajakinstruktør, som guider på turen om hvad vi ser og serverer en lille snack undervejs. Måske skal vi også bade fra kajakken, hvis I har lyst til at prøve.

Vi ror sammen i beskyttet farvand under sikre forhold og tilpasser aktiviteten til jeres ønsker, hvis I vil udfordres lidt mere.

Havkajak, pagaj og svømmevest bliver stillet til rådighed, og inden turen får I en grundig orientering om hvordan I gør, og vi taler om sikkerhed og procedurer.

Hvornår

Onsdag den 12. - 19. - 26. juli samt 2. august og 9. august.
Kl. 08.00 til 12.00.
Det er muligt for grupper at arrangere ture på andre tidspunkter efter aftale.

Praktiske oplysninger

Pris: 400 kr. pr. deltager.
Der kan maksimalt være 6 på et hold.

Det er en våd aktivitet at ro havkajak, så tag badetøj på og noget tøj, der kan tåle saltvand - evt. en vindjakke.  Man kan have bare fødder eller badesko på.
Medbring et håndklæde, tørt tøj til efter havkajakturen, drikke og evt. en snack, solcreme og hat.

Man skal være fyldt 14 år for at deltage, og unge under 18 år skal ledsages af en forælder, der på den unges vegne kan give samtykke til aktiviteten.  Deltagerne skal være dækket af egen ansvars/ulykkesforsikring.

Der tages forbehold for, at vejret og andre forhold kan medføre aflysning. Instruktøren vurderer sikkerheden.