Gå til indhold
©  Foto:

Fyns Sommerland

Fyns Sommerland holder snigpremiere i maj med aktiviteter for alle store legebørn - kom og vær med!

Fyns Sommerland har åbent fra maj 2023!

I Fyns Sommerland kan venner og familier få en hel dag til at gå i det fri med fysiske og kreative aktiviteter.
De modige flyver højt mellem trætoppene i den 17 meter høje svævebane, mens de adrætte dyster på jorden om at komme først gennem forhindringsbanerne. Man kan give den gas på bmx-cykel, få en snurretur i de enorme zorbing-bolde, der ruller ned ad bakken, padle en tur på søen eller gå på opdagelse med en skattejagt i vildnisset og det forladte badeland.

Er man mere til konkurrence eller præcision, finder man sig til rette i området med minigolf, petanque og en lang række sommerspil - eller måske skal I prøve kræfter med en af sommerlandets femkampe?

I Fyns Sommerland er det analoge aktiviteter, der bringer os tættere sammen og giver en aktiv dag - og når det er tid til pause, kan flokken samles i madområdet og købe et lækkert måltid.

Sneak peak i maj

Fyns Sommerland har åbent i maj til SNEAK PEEK. De første weekender giver mulighed for at komme bag kulissen og være blandt de første til at prøve aktiviteterne, mens svævebanen bliver bygget og græsset gror.

Bemærk at billetterne til de første weekender skal købes online. Det er ikke muligt at købe billet i indgangen.

Læs mere om åbningen, priser og aktiviteterne på fynssommerland.dk eller på sociale medier under navnet: @fynssommerland.

Åbningstider

13. maj til 23. juni:
Lørdag: 10-17
Søndag: 10-17

24. juni til 13. august:
Mandag: 10-20
Tirsdag: 10-20
Onsdag: 10-20
Torsdag: 10-20
Fredag: 10-20
Lørdag: 10-20
Søndag: 10-20

19. august til 1. oktober:
Lørdag: 10-17
Søndag: 10-17

Vi ses på: