skip_to_main_content

Familien Jul location: Kanen v/den gl. Købmandsgård

Med fundet af det magiske seletøj, der får rensdyrene og kanen til at flyve, kan nissebørnene endelig komme hjem til nisselandet i årets julefilm ”Familien Jul og Nissehotellet”. Og tro det eller ej – den fine kane, som står og pynter i den gamle Købmandsgård i Bogense, er den selv samme kane, som er med i filmen. Måske du kan genkende den?

Da filmens hovedperson Hugo første gang ser nissepigen Sne på julemarked på Bogense Torv, følger han efter hende ind i skoven. Her gemmer hun sig for ham bag kanen, der omringet af tøjrede rensdyr står i skoven og venter på at komme op og flyve igen. Rensdyrene skal nemlig bruge det magiske seletøj for at kunne flyve, og dét har Snes far for flere hundrede år siden låst inde i en kiste et hemmeligt sted. Hugo og Sne bliver snart gode venner, og Hugo hjælper Sne med at finde både kisten og nøglen til den, så nissebørnene kan komme hjem til nisselandet og lære nissemagi, som andre nissebørn.
Nissepigen Sne og hendes teenagestorebror Dvaski forsøger inden afgang til nisselandet at overtale Hugo til at tage med dem. Hugo, der har en anden nisseven, Pixie i nisseland, som han savner, er fristet til at tage med, men beslutter sig alligevel for, at han hører hjemme i menneskenes verden. Til stor glæde for hans familie, der glade tager imod ham foran Bogense Hotel juleaften.

Gå i Familien Juls fodspor og oplev alle de steder i Bogense, som har været location i filmen. Du kan lade Familien Jul Natureventyr guide dig rundt i den gamle bydel og samtidig få en skøn julefortælling for hele familien.

Hent app’en Natureventyr og oplev flere locations på visitnordfyn.dk/jul