skip_to_main_content

Familien Jul location: Bogense Søbad

Søbadet i Bogense er det perfekte sted for vinterbadere med dets fine faciliteter og sauna. Det synes filmfolkene også, da årets julefilm ”Familien Jul og Nissehotellet” skulle optages i byen, og derfor finder du i filmen optagelser lige netop fra Bogense Søbad.

Da det bliver jul i ”Familien Jul og Nissehotellet”, går filmens hovedperson Hugo eftertænksomt rundt og lægger vejen forbi søbadet, hvor en flok julemænd er ved at gøre klar til en tur i den kolde balje. Blandt julemændene er Hugos ven, den venlige og juleelskende kok fra hans onkel og tantes hotel; Bogense Hotel. Med nissehuer og julerøde badebukser tripper kokken og resten af flokken til vandkanten og springer i med høje, glade råb. ”Glædelig jul” råber de og nyder en dukkert i det iskolde vand inden julemaden.

Har du mon prøvet at vinterbade? – ellers kan vi, som du også ser i filmen, varmt anbefale Bogense Søbad.

Gå i Familien Juls fodspor og oplev alle de steder i Bogense, som har været location i filmen. Du kan lade Familien Jul Natureventyr guide dig rundt i den gamle bydel og samtidig få en skøn julefortælling for hele familien.

Hent app’en Natureventyr og oplev flere locations på visitnordfyn.dk/jul