Gå til indhold
©  Foto:

Charterture på MS Castor

Du sætter kursen og nyder sejlturen, når du chartrer en tur på skibet MS Castor af Bogense - en god idé til udflugten med familien, kollegaerne eller vennerne!

Skal du arrangere fest, fisketur på havet eller familiekomsammen, kan du byde dine gæster på en anderledes oplevelse med det gamle træskib. Sejl, hvorhen I vil - du sætter kursen.

M/S Castor er udstyret med højttaleranlæg og teleslynge for hørehæmmede samt mulighed for tilslutning af projektor o.l., hvilket også gør skibet velegnet til afholdelse af forskellige firmaarrangementer. 

I kan vælge selv at medbringe forplejning, eller lade os arrangere catering under turen - fra sandwiches til tapasplatte - naturligvis efter jeres ønske.

Sejl af sted
Lær at sætte sejl, fisk fra skibet, tag på svømmeture, lær at lave mad, leg matroser for en dag eller tag på sørøvertur med en rigtig sørøver - kun fantasien sætter grænser. Castor kan også chartres til lejrskoleophold fra en til flere dage.

Max antal passagerer:
1. maj - 30. september: 39 personer
1. oktober - 30. april: 29 personer

Læs mere om charterture og se priser på mscastor.dk

Eller kontakt os for mere information på tlf. 6481 2044/e-mail info@visitnordfyn.dk

Hvis vejret desværre bliver dårligt på dagen, kan vi se os nødsagtigt til at aflyse turen. Da det sikkerhedsmæssigt ikke er forsvarligt at sejle i rigtig dårligt vejr. Men det aftaler vi nærmere med jer.

Askeudspredning
Det er muligt at benytte en sejltur på skibet til askeudspredning på havet. Det er vores erfaring, at dette kan finde sted på værdig vis i løbet af 1-2 timer. Klik her for at læse mere om denne mulighed.

Vi ses på: