Adelgade-Huset

Nyd ferien i en dejlig lejlighed midt i centrum, tæt på butikker, caféer og et rigtigt hyggeligt byliv med kort afstand til strand og havn.

Lige midt på gågaden i Bogense på 1. sal ligger denne 2-værelses, eksklusive ferielejlighed, som består af entré, stue, soveværelse, walk-in closet, badeværelse samt køkken med dertilhørende køleskab, ovn, komfur, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Alt er fuldstændig nyrenoveret.

Gæsterne har også adgang til byens største og flotteste gårdhave.

Lejligheden ligger midt i centrum og lige ved parkeringspladser, gode indkøbsmuligheder, såvel som byens caféer og restauranter - alt sammen indenfor 2 minutters gå-afstand.

Det er ikke muligt at købe morgenmad til lejlighedsopholdet, da der er flere caféer, bagere og supermarkeder i kort gå-afstand, så man både kan vælge at spise ude eller købe ind til selv at lave morgenmad/brunch i lejligheden.

Lejligheden kan lejes både som enkeltovernatning, weekend-ophold, mini-ferie, city-break eller på uge-basis.

Priser

1 OVERNATNING (man-tors.): 2 pers. inkl. linned/håndklæder, forbrug og rengøring, fra DDK 950.-

WEEKEND-OPHOLD: 2 pers. fra fredag kl. 15:00 til søndag kl. 11:00, inkl. linned/håndklæder, forbrug og rengøring, fra DDK 1950.-

MINI-FERIE/CITY-BREAK: 2 pers. 3-5 overnatninger ekskl. linned/håndklæder, forbrug og rengøring, fra DDK 2250.-

UGE-OPHOLD: 2 pers. ekskl. linned/håndklæder, forbrug og rengøring, fra 4500.-

Slutrengøring (obligatorisk) påføres miniferier/city-breaks og uge-ophold: DDK 550.- Leje af linned og håndklæder pr. pers. DDK 75.-

Lejligheden i Adelgade-Huset er som udgangspunkt til 2 personer, men der er mulighed for at lave 1x ekstra opredning i stuen for DDK 400.- Det er ikke tilladt at ryge i lejligheden.

Kæledyr er ikke tilladt.

Alle priser er sæsonafhængige - for yderligere spørgsmål, ring og hør nærmere om priser og/eller andet på tlf.: 3091 2101 (alternativt tlf. 3091 2085).

 

Ha' et rigtigt dejligt ophold!