Gå til indhold
Legeskibet

Besøg Legeskibet i Bogense 18.-20. juli!

Foto: Legeskibet

Leg, klatring, dans, parkour og masser af sjov står på programmet, når Legeskibet besøger Bogense 18.-20. juli. Det bliver årets legefest, og det er helt gratis - kom og vær med!

”Vi holder ikke op med at lege, fordi vi bliver gamle. Vi bliver gamle, fordi vi holder op med at lege”

Legeskibet og legematroserne kommer forbi!

George Shaws velkendte citat kommer til sin ret, når Legeskibet, Nationalmuseets skonnert Bonavista, lægger til kaj i Bogenses skønne havn i perioden fra 18. til 20. juli. Skibet er nemlig ladet med glade legematroser, der sætter gang i en folkefest med fokus på fællesskab, leg og bevægelse for alle.

Årets tema er nemlig i samarbejde med DR: ”Sammen i bevægelse”. Legeskibet har to store bevægelsesinstallationer i form af to røde containere. Den ene er indrettet som klatrecontainer, og den anden er fyldt til randen med legeudstyr, parkourstativ, spil og bevægelsesglæde. Legematroserne, der er uddannet fra Gerlev Idrætshøjskole, vil også instruere i fælleslege og - selvfølgelig - ægte sømandsdans.

Udover alle de sjove lege, så er der også mulighed for at besøge den vaskeægte skonnert og blive draget af de stores skibes mystik og eventyr. Der vil nemlig i løbet af dagene være rundvisninger og gode fortællinger om skibet fra legematroserne og skibets ”rigtige matroser”. Og mon ikke den falder enkelte (sø)røverhistorier af undervejs.

OBS

Det er alt sammen helt gratis!

Legeskibet ligger ved kaj i den gamle havn, og aktiviteterne vil foregå på Vestre Havnevej.

Arrangementet følger de gældende Covid-19 retningslinjer i forhold til afvikling, antal gæster, afstand og håndhygiejne.

Find vej

Adresse: Vestre Havnevej 29, 5400 Bogense

Hvornår: 18.-20. juli kl. 10-17 hver dag

Kontakt:

info@visitnordfyn.dk

+45 6481 2044

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Vestre Havnevej

5400

Koordinater

Længdegrad : 10.0764881

Breddegrad : 55.5682753

Vi ses på: