VisitNordfyn
Kunsten ind i byen Otterup - ice for kids

Kunsten ind i byen – Otterup 3. juli 2021

Oplev lokale kunstnere og andre kreative grupper – på Otterup Torv den. 3. juli.  På torvet vil der være kunst, arbejdende værksteder, udstillinger, hygge og rig mulighed for at du og din familie kan prøve kræfter med forskellige materialer og aktiviteter.

En gratis oplevelse med en række nordfynske arbejdende værksteder og udstillinger, hvor du og familien kommer helt tæt på deres kreative arbejde og måske selv prøve kræfter med forskellige materialer.

Butikkerne i Otterup holder naturligvis åben, så du kan gøre en god handel.

Stande, aktiviteter og COVID-19

Alle stande og aktiviteter er åbne fra kl. 10 – 14, og det er gratis at deltage. De gældende COVID-19 retningslinjer følges i forhold til afstand samt antal og der vil være håndsprit tilgængelig i området.

Du kan møde disse kunstnere, udstillinger og arbejdede værksteder. Aktiviteterne bliver løbende opdateret, og nederst på siden kan du læse mere om de enkelte stande:

  • Malerier og skulpturer v. Emil Tonne
  • Ice for Kids - Skær din egen isskulptur
  • Galleri Camacho v. Butik Lille Per
  • Husflid - Håndværk – Design v. Grindløse-Bogense Husflid
  • Kunstneren Freja Larsson – blindtegning
  • Nordfyns Billedskole
  • Sensitivt Ler v. Signe R. Andersen
  • Kunstmaleren Finn Frederiksen
Kunstner Emil Tonne maleri
Malerier og skulpturer v. Emil Tonne

Mød kunstneren Emil Tonnes og oplev nogle af hans fantastiske malerier og skulpturer. Emil vil male live under eventen, hvor du også vil have mulighed for at købe de udstillede værker, høre om maleteknikker og stille spørgsmål.

Emils kunst er inspireret og fanget fra hans dybe interesse for interkulturel kommunikation og menneskers forskellige åndelige opfattelser og kulturmæssige diversitet, samt menneskers interaktion med naturen og dyrene.

Ice for Kids
Ice for Kids - Skær din egen isskulptur

Skær din helt egen skulptur. Ice for kids er en del af et isskulptur-konceptet, som billedhuggeren Søren Cip Nielsen har udviklet.  Aktiviteten starter kl. 11.00, 11.45, 12.30 og 13.15, og der vil være begrænsede antal pladser. Alle som er fyldt 7 år kan deltage, dog skal børn under 10 år være ifølge en voksen.  Søskende mellem 5 og 7 år har mulighed for et separat bord med særlige værktøjer.

Carna Camacho kunstweekend
Galleri Camacho v. Butik Lille Per

Butik Lille Per agerer galleri for billedkunstneren Carna Camacho. Carna Camacho smiler altid - også når hun maler og det ser man tydeligt i hendes altid farvestrålende og glade malerier. Carna glæder sig at male sammen med alle som har lyst. Alle må bruge farver og sætte er præg på lærredet og til sidst vil Carna “samle “ billedet og skabe noget ud af alles bidrag.

Det bliver et fantastisk maleri med Camacho præg! Kom og vær med.

Filtning hos Grindløse- Bogense Husflid
Husflid - Håndværk – Design v. Grindløse-Bogense Husflid

På standen vil der være en lille udstilling af Grindløse-Bogense husflid’s husflidsting, og der vil også blive filtet små ting. Måske du selv har lyst til selv at prøve at få hænderne i sæbevand og filte – så kig endelig forbi.

Grindløse-Bogense Husflid - mere end 140 år gammel og stadig fuld af liv. Engang var husflid en nødvendighed. Manglede man noget, måtte man lave det selv. I dag finder mange ro og fordybelse i håndværket og finder glæde ved at skabe og være sammen med andre om en fælles interesse. Genbrugstanken og interessen for at bruge naturmaterialer er der stadig, hvilket gør husflid til en grøn bevægelse

Freja Larsson blindtegning
Kunstneren Freja Larsson - blindtegning

Besøg Freja Larsson på standen og se hendes fascinerende og meget forskelligartede malerier, akvareller, pasteller og tegninger! Hun vil tegne forskellige genstande, og samtidig har du mulighed for at lære at tegne blindtegning. En tegning med et pudsigt og anderledes udtryk.

Freja maler fortrinsvis med akryl, men også med olie, akvarel og tegning med blyant, tusch, farveblyanter, olie- og pastelkridt bruger hun også meget. Motiverne kan være fysiske genstande: huse, blomster, biler, skibe, ja hvad som helst hun finder interessant.

Bøger fra Nordfyns Billedskole
Nordfyns Billedskole

Kom og vær med til at lave fine, flotte og spændende små æsker. Vi skal klippe, klistre, farve og lave overraskelser inden i vores æsker. Workshoppen er arrangeret af Nordfyns Billedskole og alle i alle aldre kan deltage.

Det er desuden også muligt at høre om Billedskolens kurser for børn og voksne – også dem som foregår i sommerferien. Alle er så velkommen.

Sensitivt Ler
Sensitivt Ler v. Signe R. Andersen

På standen vil Kirstine Andersen, barnebarn af Signe R. Andersen, livligt fortælle om keramikeren Signe R. Andersen, der har en stor passion for mennesker, planter og dyr, hvilket tydeligt ses i hendes skulpturelle lerkunst. Hele livet har Signe bevæget sig i spændingsfeltet mellem det eksakte naturvidenskabelige og den kreative tænkning. Fantasien er vild og uendelig og mærkes tydeligt i samspillet

I den eksakte verden finder Signe fornøjelse i at lave portrætter i ler. Her fordyber hun sig i alle ansigtets detaljer og frembringer personligheden på den portrætterede.

Kunst Finn Frederiksen
Kunstmaleren Finn Frederiksen

Et liv med farver. Mød kunstmaleren Finn Frederiksen, som er inspireret og fascineret af farver og lys. Landskaber, gl. huse, flader af lys og forfald er hans foretrukne motiver, og i værkerne bruger han olie og akrylmaling- Finn har mere end 32 års erfaring som kunstmaler. Kom og se hans værker, og hør hvordan han arbejder.      

Find vej

Adresse:

Otterup Torv, 5450 Otterup

Kontakt:

E-mail: info@visitnordfyn.dk

Telefon: 64812044

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Langeliniegården

5450

Koordinater

Længdegrad : 10.3957027

Breddegrad : 55.5140228