VisitNordfyn
Juleeventyr i de nordfynske byer

Juleeventyr på Nordfyn

Fra og med 1. december og frem til 18. december kan du tage børnene med på et spændende juleeventyr i gaderne i Bogense, Otterup og Søndersø. Eventyret foregår via appen Natureventyr, og undervejs er der små sjove udfordringer til børnene.

I eventyret "Nissen Olaf og julens hemmelighed" skal I med den gnavne nisse Olaf på en vaskeægte julemission. Olaf laver byens bedste risengrød, men få har smagt den, for han holder mest af sit eget selskab og deler nødigt med andre.

Alt det ændrer sig en dag, hvor Olaf modtager et brev fra sin fætter Jeppe, der rejser rundt i verden som opdagelsesnisse. Jeppe har fundet selveste julens hemmelighed, men han har brug for Olafs risengrød for at afdække dens mysterier.

Med rygsækken fuld af ris og sprød kanel, bliver Jeppe nødt til at drage ud i byen for at finde Kattekongen Knur, hvor Jeppe holder til. Undervejs møder han en masse sjove væsener og bliver klogere på, hvad hemmeligheden bag en glædelig jul egentlig er.

Det er let at være med i årets juleeventyr!

I skal blot downloade appen Natureventyr, vælge byen og når I er ved startstedet, så guider Natureventyr jer rundt i byen fra kapitel til kapitel. Det er gratis at deltage, og så er der et diplom og en lille pose slik til alle som gennemfører.

Man kan bruge app’en hvornår man vil. Vær blot opmærksom på at diplomet efter gennemført eventyr kan afhentes i butikkernes åbningstider.
Hvor man kan hente sit diplom og en lille pose slik, bliver oplyst via app’en, når man har gennemført eventyret.

Natureventyr i Google Play

Natureventyr i App Store

Aktivitetshæfte - Julesjov med natureventyr!

Hvem får risengrøden først? Kan du hjælpe Olaf og duen på flyvetur gennem byen? Eller lav en grankoglenisse og et grenrensdyr - og farv de flotte juletegninger og meget mere i aktivitetshæftet!

Klik her og print hæftet ud (PDF)