M/S Castor sejler desværre ikke i sommeren 2019

MEN det gør den smukke galease Aventura til gengæld!

Den 11., 17. og 31. juli sejler Aventura 4 ture om dagen imellem kl. 11-21. Der bliver sørøverture, eftermiddagsture og aftenture. Der kan være 40 passagerer på hver tur, så der bliver udbudt et meget begrænset antal billetter i forhold til hvor mange ture Castor skulle have sejlet. Først til mølle…

På Aventura er der mulighed for at leje, eller medbringe, fiskestænger, og man kan købe orm/agn hvis man bestiller et par dage i forvejen på info@visitnordfyn.dk.

Aventura medtager både lette og tunge kørestole – men I må gerne advisere os på forhånd, så glider det nemmest – info@visitnordfyn.dk.

Du kan booke din tur på www.bookingnordfyn.dk

 

Book skibet Castor 2020

Skal du arrangere fest, fisketur på havet eller familiekomsammen, kan du byde dine gæster på en anderledes oplevelse med det gamle træskib. Sejl, hvorhen I vil - du sætter kursen.

M/S Castor er udstyret med højttaleranlæg og teleslynge for hørehæmmede samt mulighed for tilslutning af projektor o.l., hvilket også gør skibet velegnet til afholdelse af forskellige firmaarrangementer. 

I kan vælge selv at medbringe forplejning, eller lade os arrangere catering under turen - fra sandwiches til tapasplatte - naturligvis efter jeres ønske.


Sejl af sted på tur med Castor

Lær at sætte sejl, fisk fra skibet, tag på svømmeture, lær at lave mad, leg matroser for en dag eller tag på sørøvertur med en rigtig sørøver - kun fantasien sætter grænser. Castor kan også chartres til lejrskoleophold fra en til flere dage.

 

Max antal passagerer: 
1. maj - 30. september: 39 personer

 

Minimumspris: DKK 5600,- for tre timer.
Pris pr. efterfølgende time DKK 950,-.
Lægge for svaj eller til kaj pr. time DKK 450,- 

 

Askespredning 

Det er muligt at benytte M/S Castor til en mindehøjtidelighed i forbindelse med en askespredning. Der er plads til 39 personer ombord, og der er mulighed for at vi sørger for beværtning enten før, under eller efter sejlturen. Du er også velkommen til selv at medbringe mad og drikke. Vi plejer at beregne 2 timer til en askespredning, men kontakt os hvis du har specielle ønsker. info@visitnordfyn.dk.

Pris: DKK 3.600,- for 2 timer

Efterfølgende timpepris: 950,-


 

For info og booking af Castor:

info@visitnordfyn.dk

64 81 20 44

 

Rigtig go' tur!


Play Video

Castorfilm