Book skibet Castor

Castor sejler ikke i sommeren 2019!

Da Castor desværre er mere medtaget efter brand i efteråret 2018 end først antaget, kommer hun desværre ikke ud at sejle i år.

Vi er ved at undersøge mulighederne for at få andre skibe til at sejle nogle af turene, men det vil ikke være muligt at booke Castor til chartersejladser i år.

Der kommer mere præcis information i løbet af uge 20-21.


Skal du arrangere fest, fisketur på havet eller familiekomsammen, kan du byde dine gæster på en anderledes oplevelse med det gamle træskib. Sejl, hvorhen I vil - du sætter kursen.

M/S Castor er udstyret med højttaleranlæg og teleslynge for hørehæmmede samt mulighed for tilslutning af projektor o.l., hvilket også gør skibet velegnet til afholdelse af forskellige firmaarrangementer. 

I kan vælge selv at medbringe forplejning, eller lade os arrangere catering under turen - fra sandwiches til tapasplatte - naturligvis efter jeres ønske.


Sejl af sted på tur med Castor

Lær at sætte sejl, fisk fra skibet, tag på svømmeture, lær at lave mad, leg matroser for en dag eller tag på sørøvertur med en rigtig sørøver - kun fantasien sætter grænser. Castor kan også chartres til lejrskoleophold fra en til flere dage.

 

Max antal passagerer: 
1. maj - 30. september: 39 personer
1. oktober - 30. april: 29 personer

 

Minimumspris: DKK 5600,- for tre timer.
Pris pr. efterfølgende time DKK 950,-.
Lægge for svaj eller til kaj pr. time DKK 450,- 

 

Askeudspredning
Det er muligt at benytte en sejltur på skibet til askeudspredning på havet. Det er vores erfaring, at dette kan finde sted på værdig vis i løbet af 1-2 timer.

Pris: DKK 3.600,- for 2 timer

Efterfølgende timpepris: 950,-


 

For info og booking af Castor:

info@visitnordfyn.dk

64 81 20 44

 

Rigtig go' tur!


Play Video

Castorfilm