Oplev Nordfyn på cykel og til fods

Så er det tid til at tage cykelhjelmen på og køre sted i Nordfyns fantastiske natur. Eller snør vandreskoene og ta' på dejlig vandretur i det spændende landskab. Udforsk Nordfyn på cykel og brug vores forslag til cykelruter, som du kan se på cykelkort. Du kan også tage på tur langs Kløverruterne på Nordfyn, der fører jer forbi mange af de nordfynske seværdigheder. Du kan også tage cyklen til en af de mange nordfynske naturområder og parkere der for at nyde madpakken og en dejlig gåtur. Der er mange dejlige steder at gå tur på Nordfyn - du kan sagtens også følge Kløverstierne på gåben. Udforsk den øde ø Æbelø, oplev Fyns eneste hede på Enebærodde, nyd suset under de kæmpe graner i Langesø Skovene eller se Nordfyns største naturgenopretningsprojekt ved Gyldensteen Strand. I skal selvfølgelig også nyde en gåtur langs de inddæmmede områder ved Kattegat Odense Fjord. 

cykelruter på Nordfyn

Cykelruter og cykelkort Nordfyn

Find cykelruter og cykelkort på Nordfyn og inspiration til din egen tur! 

Oplev Enebærodde ved Odense Fjord

Enebærodde

Den lange odde mellem Kattegat og Odense Fjord er fantastisk både for dig på vandretur, cyklisten, løberen og dig, der gerne vil fiske.

Odense Fjord ved Nordfyn

Odense Fjord

Se de gamle inddæmninger, de hyggelige havne og den unikke natur ved Odense Fjord!

Gyldensteen Strand Bogense Nordfyn kyst natur fugle

Gyldensteen Strand

Besøg Fyns største naturgenopretning og en enestående smuk natur!

Mor og barn udforsker Æbelø

Æbelø

Ta' på opdagelsesrejse til den forladte ø Æbelø! Menneskene har for længst efterladt Æbelø og dens byninger til naturen, og det giver dig en chance for at følge i Robinson Crusoes fodspor...

Langesø Skov på Nordfyn er et dejligt sted at gå tur med hunden

Langesø

Nyd en dejlig gåtur i en af Fyns smukkeste skove, der også byder på gode MTB-tracks og ridestier.