Nordfyn til fods eller på cykel

Så er det tid til at snøre skoene og gå af sted i Nordfyns fantastiske natur. Udforsk den øde ø Æbelø, oplev Fyns eneste hede på Enebærodde, nyd suset under de kæmpe graner i Langesø Skovene eller se Nordfyns største naturgenopretningsprojekt ved Gyldensteen Strand. I skal selvfølgelig også nyde en gåtur langs den nordfynske kyst ved Kattegat og Odense Fjord. Eller nyd en cykeltur på Nordfyn! Det tager ikke så lang tid som at gå, og så oplever I endnu mere af Nordfyns smukke natur. Her er mere end 70 km Margueritrute langs de stille veje, hvor I oplever det smukke og idylliske Nordfyn. Eller tag på cykeltur langs Kløverstierne, der fører jer til mange nordfynske seværdigheder. Det er bare om at komme af sted og nyde suset.

cykelruter på Nordfyn

Cykelruter og cykelkort Nordfyn

Find cykelruter og cykelkort på Nordfyn og inspiration til din egen tur! 

Oplev Enebærodde ved Odense Fjord

Enebærodde

Den lange odde mellem Kattegat og Odense Fjord er fantastisk både for dig på vandretur, cyklisten, løberen og dig, der gerne vil fiske.

Mor og barn udforsker Æbelø

Æbelø

Ta' på opdagelsesrejse til den forladte ø Æbelø! Menneskene har for længst efterladt Æbelø og dens byninger til naturen, og det giver dig en chance for at følge i Robinson Crusoes fodspor...

Grågæs i vandet ved Gyldensteen Strand og Nordfyns kyst

Gyldensteen Strand

Besøg Fyns største naturgenopretning og en enestående smuk natur!

Langesø Skov på Nordfyn er et dejligt sted at gå tur med hunden

Langesø

Nyd en dejlig gåtur i en af Fyns smukkeste skove, der også byder på gode MTB-tracks og ridestier.