Gå til indhold

Bustur til Galleri Knægt

Foto: Galleri Knægt

Lige midt i hjertet af Bogenses historiske bydel finder du Galleri Knægt, der er et af de største kunstgallerier på Nordfyn!

Galleri Knægt byder velkommen med spændende moderne dansk kunst i skiftende udstillinger. Typisk indeholder udstillinger værker af tre forskellige kunstnere, der komplimenterer hinanden.
Derudover er der en række faste kunstnere tilknyttet galleriet, som først og fremmest udstiller billedkunst, skulpturer og keramik.

Galleriet er meget aktivt og afholder jævnligt foredrag, Jazzbrunch, Art by Night med mere – ofte arrangementer, hvor billedkunst suppleres med musik.

Forfriskninger og oplæg

I galleriets caféområde kan I nyde en forfriskning, og i den tilstødende gårdhave står verden stille. Her fornemmer man ikke, at man er midt i byen. Kaffe / kage eller en let anretning kan forudbestilles.

Ønsker jeres gruppe at besøge Galleri Knægt, tilbyder galleriet at holde oplæg om den aktuelle udstilling – evt. sammen med en let anretning. Ejerne fortæller gerne om de enkelte kunstnere og deres værker samt om baggrunden for galleriet.

Her er plads til grupper op til 50 personer.

Fakta om besøget:

Galleriet er handicapvenligt
Gruppen kan høre et oplæg. Pris: Kr. 500,-
Servering kan aftales
Der er busparkering i nærheden
Der er toiletter i kælderen

Foto:Galleri Knægt

Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Jeg hjælper gerne med at planlægge din bustur!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte:+45 40434885

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Østergade 9

5400 Bogense

Koordinater

Længdegrad : 10.091904

Breddegrad : 55.565615

Vi ses på: