Bustur til Værkstedsgalleriet

Foto: VisitNordfyn

Velkommen til Egelund, hvor kunst, historie og arbejdende værksteder er et og samme sted. Billedkunstner Karen Engholm Jensen og motorsavsskulptør Allan Bo Jensen byder indenfor i deres fælles hjem, hvor de arbejder med deres kunst og udstiller.

Gården Egelund er fra 1802 og har oprindeligt tilhørt sprogforskeren Rasmus Kristian Rasks slægt. Rasmus Kristian Rask var en berømt dansk lingvist, som levede fra 1787 til 1832. Hvor det før var sprogforskeren og gårdens ”kloge koner” udi sjældne medicinplanter der huserede på stedet, er det i dag de kunstneriske aktiviteter, der folder sig ud.

Værkstedsgalleriet er ejet af kunstnerparret Karen Engholm Jensen og Allan Bo Jensen. Karen er billedkunstner og udstiller foto, psaligrafi og malerier i galleriet. Allan Bo er en meget anerkendt motorsavs-træskulptør. Han arbejder hjemme på gården eller der hvor træet findes rundt i Danmark, hvor hans værker er rigt repræsenteret, fra Nørrebro til Den fynske Landsby.

Stedet rummer udover galleri med flere kunstneres værker også en spændende vikingehal med herregårdskomfur, skulpturer, skind og langborde. Her er et smukt og stemningsfuldt dekoreret rum med plads til formidling.
Allan Bo Jensen fortæller gerne om stedet og hans passion for kunsten.
Forfriskning, kaffe/ te kan serveres efter aftale

Fakta om besøget:

Tid: 1- 2 timer efter aftale
Der er mulighed for busparkering
Der er begrænset handicapvenlighed, da det er en ældre gård

Foto:Værkstedsgalleriet

Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Jeg hjælper gerne med at arrangere din bustur!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte:+45 40434885

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Vejruphuse 32

5471 Søndersø

Koordinater

Længdegrad : 10.070472

Breddegrad : 55.481637