VisitNordfyn
Besøg kunstneren Evelyn

Bustur til Evelyn-Art

Birgitte Evelyn har gennem mange år været anerkendt og efterspurgt i store dele af verden for sin kunst. Hun byder indenfor i sit hjem og galleri og fortæller om sine erotiske værker.

Besøg Birgitte Evelyn i hendes hjem og galleri Evelyn-Art ved Otterup på Nordfyn. Hun inviterer indenfor i smukke omgivelser, hvor der serveres champagne og snacks, mens hun fortæller om sin kunst.

Birgittes Evelyns værker finder i dag vej til fjerne egne som Australien, USA samt naturligvis til kunstsamlere og kunstelskere i europæiske lande. Hendes værker emmer af sensualitet og erotik uden at være pornografiske, ikke mindst fordi hun på en banebrydende måde evner at kommunikere erotikken set gennem en kvindelig optik.

Spændende erotisk kunst

Birgitte Evelyn arbejder med mange forskellige materialer, som hver på sin måde giver et unikt bud på det erotiske udtryk: Olie på lærred, akvarel på papir, skulpturer i bronze, sølv og endog finguld. Skulpturarbejderne har ført kunstnerinden videre ind i et univers af smykker, som forarbejdes i sølv og guld, ofte garneret med ædelstene og perler.

De endelige værker er således et uddrag, et fragment og en kunstnerisk bearbejdning og fortolkning af erotiske scener, som i deres udtryk indeholder sanselighed, intimitet samt ikke mindst en ægthed, der pirrer sanserne og antænder beskuerens egen fantasi.

Værd at vide

  • Tid: 1,5-2 timer
  • Begrænset handicapvenlighed
  • Pris: Kr. 40,-, inkl. champagne og snack
  • Busparkering: Ved vejen 100 meter fra galleriet
Evelyn-Art har til huse i smukke omgivelser

Birgitte Evelyn byder indenfor i smukke rammer

Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Vi hjælper meget gerne med at planlægge busturen!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte:+45 40434885

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Torballegyden

5450

Koordinater

Længdegrad : 10.407314

Breddegrad : 55.537416