Gå til indhold

Bustur til Harridslevgaard Slot

Foto: Børge Pedersen

Besøg den gamle røverborg, der blev til slot... Harridslevgaard Slot byder velkommen til til oplevelser ud over det sædvanlige i eventyrlige omgivelser!

Besøg det smukke renæssanceslot Harridslevgaard 3 km fra Bogense! Slottet byder på en spændende kulturel oplevelse. Ifølge myten var slottet engang røverborg, men det har også tilhørt kongen. Slottet nævnes helt tilbage i Kong Valdemars Jordebog af 1231, og den nuværende bygning er fra 1606. I kan se i alt 1550 kvm. af hovedbygningen i 3 stokværk, bl.a. riddersalen, som er Danmarks største i privat eje, og en hvælvet middelalderkælder under nederste stokværk.

Harridslevgaard er løbende blevet renoveret gennem årene, og slottet er indrettet med spændende antikke møbler og mange finurlige detaljer.

Middelalderkælderen er bygget før den nuværende slotsbygning kom til, og den er derfor noget af det ældste i hele Nordfyn. Kælderen har smukke hvælvinger og rummer også slottets store, flotte køkken.

Slottet holder åbent i sommerperioden samt i efterårsferien - kom og få en god oplevelse. Gå heller ikke glip af det smukt pyntede slot, når Harridslevgaard afholder julemarked.

Værd at vide

  • Tid: 1-2 timer
  • Pris: Entré kr. 70,-
  • For grupper på min. 30 pers.: Kr. 60,-
  • Guide: Kr. 600,-
  • Det er muligt at arrangere kaffe og kage
  • Begrænset handicapvenlighed

Riddersalen på Harridslevgaard

Foto: Nina Flintegaard
Kontakt Jette Kærgaard om ture for busser og grupper
Vi hjælper gerne med at arrangere turen for dig!

Salgschef

jek@neet.dk

Direkte:+45 40434885

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Assensvej

5400

Koordinater

Længdegrad : 10.102057

Breddegrad : 55.542254

Vi ses på: