Heldags havkajaktur til Æbelø

Tag med på en fed heldagstur til Æbelø i havkajak. Oplev den skønne natur i og udforsk den øde ø ud for den nordfynske kyst.

Turene foregår onsdag d. 10., 17., 24., 31. juli samt 7. august 2019 kl. 10.00 – ca. 17.

OBS: Turen den 3. juli aflyst pga. for megen blæst.

Pris: 450 kr. pr. person.

Området huser masser af fugleliv – man kan være heldig af og til at se en havørn komme glidende hen over himlen. Der er også gode chancer for at se marsvin og sæler. Æbelø byder på dejlige strande, enestående natur, idyllisk skov og smukke sletter, hvor man kan se de mufloner og dådyr, der bor på øen nu.

Hver onsdag i ugerne 28-32 tilbyder vi en havkajaktur til Æbelø (hvis vejr, vand og vind tillader det).

Turen starter med lidt øvelser på vandet og en 30 min-introduktion til sejlads med havkajak, hvor alle bliver trygge ved kajakken. I lærer bl.a. hvordan man med enkle teknikker kan manøvrere med en havkajak og hvordan man undgår at blive for træt og øm af roningen.

Vi mødes på p-pladsen ved Nørrebystrand 10, 5400 Bogense kl. 10.00.

Turen til Æbelø tager ca. 2 timer (alle deltagere følges HELE vejen tur/retur), herefter vil der være mulighed for at spise jeres medbragte madpakker og udforske øen på egen hånd. Vi sejler retur ca. kl. 14.30 og forventer at være i land igen senest kl. 17, hvor vi hjælpes med at pakke kajakkerne på traileren.

Tilmelding påkrævet via denne bookingportal eller ved at kontakte os direkte. Der skal være min. 5 personer tilmeldt, før turen bliver til noget. 

Forudsætning for deltagelse i turen er, at du er min. 14 år eller har kajakerfaring, og at du kan svømme mindst 200 meter.

Vi medbringer: Dobbeltkajakker, pagajer, svømmeveste og godt humør. Vi har svømmeveste i alle størrelser.

Du medbringer: en madpakke, drikkedunk med vand, tøj der må blive vådt og godt humør.

Kom og vær med – det bliver FEDT og vådt :)

Booking

Heldags havkajaktur til Æbelø

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 450,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Strandlykken Kajak og Stand up paddling

Kajak og SUP udlejning samt guidede ture.
Kontakt

Strandløkkevej 4

Åbningstider

Se mere på: www.strandlykken.dk